Actief en creatief

Van baby tot bso

Ze zitten vol energie en creativiteit, en hebben de leukste ideeën: maak kennis met onze Consulenten Activiteiten. Met hun inzet biedt de kinderopvang van Doomijn nét dat beetje extra! Van gemoedelijke muziek voor baby’s tot vrolijke voorleesmomenten met peuters en uitdagende uitstapjes op de buitenschoolse opvang.

Daniëlla Snijders


Consulent Activiteiten 0-12 jaar specialisatie muziek

Lotte Blom


Consulent Activiteiten 0-12 jaar regio Apeldoorn

Harma van Teeffelen


Consulent Activiteiten 0-12 jaar in Zwolle, Lemele, Dalfsen, Hattem en Harderwijk

Voor een breed activiteitenprogramma voor kinderen van 0-12 jaar moet je bij de consulenten activiteiten zijn! Zij nemen het voortouw, coördineren en begeleiden de pedagogisch medewerkers hierbij. De kwalitatief hoogwaardige activiteiten sluiten aan bij de interesses, wensen, talenten én ontwikkelingsfases van kinderen.


Van Modderdag tot Doomijn Cup en Kinderdisco XXL tot Camping Doomijn. De consulenten activiteiten werken samen met en leggen verbinding tussen Doomijn en bijvoorbeeld theaters, musea en sportclubs voor een nog rijker activiteitenaanbod.

Ook aan de Centrale Vakantieopvang leveren de consulenten een grote bijdrage. Samen met een groep pedagogisch medewerkers zetten ze een draaiboek vol thematische activiteiten in elkaar en organiseren ze allerlei uitstapjes: een bezoekje aan een boer, naar het theater of een escaperoom. Dankzij hun netwerk met externe partijen vinden er ook veel leuke workshops plaats op de locaties. Onlosmakelijk verbonden met haar kleine gitaartje, is Daniëlla op muziekgebied een zeer enthousiaste inspiratiebron voor de kinderen van 0-4 jaar en de pedagogisch medewerkers. Regelmatig verzorgt ze voorleesactiviteiten en zelfs heuse babyconcerten.

Pedagogisch beleid voor de beste kwaliteit