Vergroot je wereld

bij Doomijn

Ben jij pedagogisch medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Doomijn vind je regelmatig vacatures op de leukste locaties. Maar hoe zorg je dat juist jíj wordt aangenomen voor die ene gave baan? Met deze tips helpen we je een beetje op weg!

We moeten bij elkaar passen. Jij als persoon en werknemer en wij als organisatie en werkgever. Doomijn is niet alleen een kinderopvangorganisatie, maar maakt als onderdeel van Travers en maatschappelijke organisatie ook écht deel uit van de wijk.

Onze missie is dan ook: ‘met onze kinderopvang bijdragen aan een goed leer- en opvoedingsklimaat voor alle kinderen in hun buurt, wijk, dorp of stad’. Geen commerciële club dus. Kun jij je daar in vinden? En is voor jou de groei en ontwikkeling van kinderen het allerbelangrijkste in je werk? Dan zouden we zomaar eens een heel goede match kunnen zijn!

Wie is Doomijn?

Stap in de kinderwereld bij Doomijn Kinderopvang en verwonder je! . Er is alle ruimte om (jezelf) te ontdekken, fouten te maken en vies te worden. Want leren van doe je van nieuwe dingen die je meemaakt. Dat geldt voor kinderen én voor de medewerkers van Doomijn: op de locaties, ons hoofdkantoor en in samenwerking met scholen of andere partijen. We werken binnen Doomijn volgens drie kernwaarden:

Tips voor jouw sollicitatie

Als je die ene leuke vacature gevonden hebt, wil je natuurlijk niets liever dan jezelf goed laten zien aan de organisatie, zodat je op gesprek mag komen! Een paar tips vanuit Doomijn om te zorgen dat je positief opvalt:

Zo gaat solliciteren

bij Doomijn

Ben jij klaar voor je sollicitatie bij Doomijn? Als je jouw cv en motivatiebrief hebt verstuurd, volgen deze stappen:

  1. De verantwoordelijk leidinggevende ontvangt en beoordeelt jouw sollicitatie.
  2. Word jij uitgekozen dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek op de locatie waar de vacature openstaat met jouw toekomstig leidinggevende en mogelijk een pedagogisch coach. Zo krijg jij meteen een beeld van het team en de locatie waar je aan de slag gaat.
  3. Ben jij enthousiast en zijn wij dat ook? Dan spreek je de arbeidsvoorwaarden door met de leidinggevende. Deze geeft dan ook jouw indiensttreding door aan de afdeling HR.
  4. De afdeling HR vraagt deze stukken bij jou op om je indiensttreding te kunnen verwerken:
  5. Kopie van je Verklaring Omtrent Gedrag. Hiermee kun je je inschrijven in het Personenregister Kinderopvang. Let op: je VOG mag bij inschrijving niet ouder zijn dan twee maanden.
  6. Kopieën van je EHBO- en/of BHV-diploma’s.
  7. Een ingevuld formulier tegemoetkoming ziektekostenverzekering.
  8. We mailen je jouw arbeidsovereenkomst, deze kun je digitaal ondertekenen.
  9. Lever alles zo snel mogelijk en compleet aan om de procedure in gang te zetten.
  10. Als alles is verwerkt, kan het écht beginnen en ga je op de afgesproken datum aan de slag!

Nu rest je nog maar 1 ding:

een van de mooie vacatures bij Doomijn uitkiezen waarop je wilt solliciteren! Houd onze vacaturepagina goed in de gaten; hier vind je regelmatig nieuwe vacatures op de kinderdagverblijven, peuter- en buitenschoolse opvang in de verschillende regio’s en waar Doomijn werkt. We zien je sollicitatie graag tegemoet!