Samenwerking

Doomijn zoekt en maakt overal verbinding. Met en tussen kinderen en ouders, maar ook in elke wijk, buurt, dorp of stad rondom onze locaties. Heel belangrijk, vinden wij, want door samen te werken ontstaat een nóg meer ruimte voor kinderen om te onderzoeken en zich te ontwikkelen. Van sportclub tot school en wijkboerderij: samen ontdekken we de wereld!

Wijkboerderij Travers Welzijn

In een prachtig groene omgeving, en toch middenin de wijken, liggen de wijkboerderijen van Travers Welzijn. Ontwikkeltuinen voor bewoners op het gebied van Natuur & Milieu en voor kinderen natuurlijke speelplekken waar vies worden mag!

Doomijnklas Deltion College

Als onderwijs- en stagepartner werken Doomijn en Deltion College Zwolle al jaren samen. Dit jaar startte voor het eerst een speciale ‘Doomijnklas’, waarin studenten direct in de praktijk aan de slag gaan op een van de Doomijn-locaties en docenten van het Deltion les komen geven op de werkplek.

IKC De Ploeg

‘Groot en klein samen onder één dak’, zo kopt het logo van IKC De Ploeg in Apeldoorn. In dit integraal kindcentrum kunnen kinderen van 0-13 jaar alle werkdagen van het kalenderjaar terecht voor onderwijs van PCBO De Ploeg en kinderopvang van Doomijn.

Kinderconcerten Hedon

Hedon staat als poppodium vooral bekend om een breed scala aan (pop)concerten en dance-events én biedt de gaafste muzikale evenementen voor de allerjongsten. Al bijna vijf jaar vinden én versterken Hedon en Doomijn elkaar op dat snijvlak. En met succes: het Babyconcert is keer op keer uitverkocht en ook de Kinderdisco XXL is een fantastisch feestje.

Sportbso SVI

Op sportpark de Siggels in Zwolle Zuid vind je naast voetbalvereniging SVI sinds mei 2018 ook sportbso IJsselcentraleweg van Doomijn. Sportief plezier voor kinderen is er hier volop: in samenwerking met SportService Zwolle en sportverenigingen worden hier de leukste en fitste activiteiten georganiseerd.